Tränare

Viktor Byhr

Grundade theocrgym 2016. Bildade bolaget DittDetAB 2017 och arbetar sedan dess heltid med OCRträning. Certifierad toughest trainer av toughest och licensierad OCRtrainer av Safe Education. Sprungit flera lopp och placerat sig i top 10 i Elit flera gånger. 16plats på ULTRA OCRVM 2018 i herrar elit med 19h löpning och alla hinder på första försöket.
Bytte ett liv med antidepp och osunt festande mot träning och återfick sin livsglädje genom en förbättrad kondition.

Sara Trolte

Sara är idrottsläraren som placerat sig top 10 på OCR-VM och i topp tre på Toughest touren. Hon har flera vinster från lopp som t.ex. military fitness och har även medverkat i Atleterna på TV. Sara har pass på Eriksberg varje onsdag och finns även tillgänglig för PT-pass efter överenskommelse.
Saras pass är en perfekt balans mellan roligt och tufft. Så att du blir tuffare och livet roligare!

Nicole Vujanovic

Nicole är holistisk hälsocoach och driver BOYA- best of our abilities. Hon ser på hälsa och välmående ur ett bredare perspektiv där alla livets delar har betydelse. Kost, träning är lika viktiga för välmående som personlig utveckling, relationer och karriär. Som hälsocoach ger hon personlig rådgivning och föreläser inom området.

Tobias Jäger

Med gymmets snabbaste ben flyger Tobias genom OCR- och löp-lopp över hela landet. Milen avverkas på 34 min och i kombination med bra känsla för hinder har det resulterat i flera topplaceringar på bland annat ToughViking och Actionrun. Tobias håller bland annat pass på Valhallas löparbana med fokus på att få upp farten i benen. Perfekt för dig som vill bli bättre löpare och hinna med mer i livet.

Fredric Blomqvist

Fredric Blomqvist -Tranås, Truckförare till yrket
Är sedan 2012 certifierad Trx Tränare och arbetar på Blackbull functional fitness i stan 2 kvällar i veckan med att plåga mina adepter 😁
Aldrig varit intresserad av att springa men blev en inbiten OCR nörd 2015 och mitt mål med OCR detta år är att kvala in i VM/EM .
Gillar att variera loppen jag springer så tävlar i elite ibland eller så lullar jag runt i runforfun eller så kör jag bägge två när jag ändå är igång 😉.