theocrgym

Gruppträning nära dig

Kondition
-
Rörlighet
-
Välmående
-

Vår affärsidé är att alla har rätt till en bra kondition. Vi människor får många fördelar av en bra kondition och det är något vi tycker är allas rättighet.
Därför har vi tagit fram en inkluderande och mobil modell för gruppträning.
Vi besöker regelbundet bostadsområden över hela landet och erbjuder kvalitativ träning med erfarna och peppande instruktörer. Vårt gym dyker upp utanför dörren samma dag och tid varje vecka året runt i alla väder. Duschar och byter om gör du hemma. Vi är det enda gymmet där du får inreda omklädningsrummet själv.

Vårt tidsbaserade koncept gör att alla kan delta på sin nivå och vi är experter på att hjälpa dig som aldrig tränat tidigare eller haft ett uppehåll. Med oss kommer du i form snabbt, roligt och säkert.
Vi gör Sveriges bästa utomhusträning.
Välkommen till theocrgym och allas rätt till en bra kondition.

Boka pass här.

Företagsträning

Vi erbjuder träning i anslutning till arbetsplatsen.

theocrgym är ett mobilt träningskoncept som bedriver tidsbaserad träning (kondition och styrka blandat). I och med att allt går på tid så kan alla delta på exakt den nivån som du befinner dig på just nu. Du jobbar i din takt och du är välkomna oavsett vana vid träning eller ej. 
Vi som håller i passen är meriterade OCRlöpare och vi är måna om en välkomnade och trevlig miljö. Det förekommer inga tävlingsmoment på passen och vi är på samma plats hela tiden så det finns ingen risk att inte orka med eller hamna efter. Hos oss är det fullt av pepp och glada tillrop.

Att träna regelbundet och vara fysiskt aktiv gör att din personal blir både gladare, produktivare och håller sig friskare.

Vi erbjuder företag runt Göteborg utomhusträning i anslutning till arbetsplatsen.
Man behöver varken vara vältränad eller ha några förkunskaper.

Kontakta oss för träning på ditt företag.

Friskare
Minska sjukfrånvaron
Gladare
Minska stress
Motiverade
Mer effektiv personal

Föreläsning

Vi håller föreläsningar inom träning och motivation.

Kontakta oss för mer information.

Hinderbaneträning

Vår egen 2000m2 stora utomhusbana i Bohus. Ett komplett OCRgym för OCRträning inför toughest och andra lopp. Ett OCRgym designat av Certified toughest trainer Viktor Byhr.
Ligger strax utanför Bohus (ca 17km norr om Göteborg)

Läs mer om utomhusbanan

Kondition
.
Rörlighet
.
Välmående
.

PT Pass

Med regelbunden PT-träning får du en boost i din träning och varje pass blir väl investerad tid med en coach som hjälper dig att ta i det där lilla extra som kan vara svårt att klara på egen hand.

Kontakta oss så berättar vi mer och lyssnar på just dina mål.

Kondition
-
Rörlighet
-
Välmående
-
X